ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

15/9/2010

Μετά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τη σύσταση της διαπαραταξιακής επιτροπής για την απομάκρυνση απορριμματοφόρων, κοντέινερς, μηχανημάτων έργου και γενικά της χωματερής που έχει δημιουργήσει ο Δήμος στο χώρο του Ασυρμάτου, περιμέναμε να υλοποιηθεί η δέσμευση του Δ.Σ. για την αποκατάσταση του χώρου. Παρά το γεγονός ότι συστήθηκε διαπαραταξιακή επιτροπή και πέρασαν τόσοι μήνες, δεν είδαμε καμιά ενέργεια προς αυτή την κατεύθυνση.

Αντίθετα,  η κατάσταση παραμένει ως έχει και όχι μόνο αυτό, «βρέθηκε» πολύ γρήγορα κονδύλι για την απομάκρυνση των μπαζών ύψους 45,000 € «εντυπωσιάζοντάς» μας.

Παρά τις προειδοποιήσεις μας για την ευθύνη που φέρει η δημοτική αρχή, η εγκληματική αδράνειά της,  οδήγησε στην καταστροφή από αγνώστους οχημάτων του Δήμου, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες που δεν ξέρουμε ποιους και τι εξυπηρετούν.

Οι αλλεπάλληλες επισημάνσεις μας σχετικά με την απομάκρυνση και ασφάλεια των οχημάτων, δεν στάθηκαν ικανές να αποτρέψουν την καταστροφή της δημόσιας περιουσίας. Καθιστούμε ολοκληρωτικά υπεύθυνη τη Δημοτική Αρχή για τη μη τήρηση της δέσμευσής της,  όπως επίσης και όσες Δημοτικές παρατάξεις  δεν μερίμνησαν για τα περαιτέρω (τουλάχιστον σε ότι αφορά την διαπαραταξιακή επιτροπή).

Σας κάνουμε γνωστό ότι εν όψιν  των επικείμενων Δημοτικών εκλογών δε θα παραμείνουμε αδρανείς και θα γνωστοποιήσουμε τις (μη) ενέργειές σας στο λαό του Αγ. Δημητρίου για να κρίνει πόσο ή όχι τηρείτε τις αποφάσεις που εσείς παίρνετε.

Σας καλούμε να πάρετε θέση για την απραξία των προηγούμενων μηνών και να μας γνωστοποιήσετε άμεσα πότε θα προχωρήσετε στην υλοποίηση της δέσμευσης – απόφασής σας.

Ανοιχτή συνέλευση για τη διεκδίκηση του Ασυρμάτου

https://asyrmatos.espivblogs.net/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *